Heart Chat Bubble

heyhey

hoppas att alla njuter av lovet! åh vad skönt det är! herregud vad jag har längtat. jag ska till gotland idag med familjen, och det är ju väldigt mycket sitta, bilresor och båtresor.
 
därför har jag kört yoga på morgonen och nu ska jag snöra på mig löpskorna för att ta en snabb runda - sen sticker vi.
 
vårkramar.

2 KOMMENTARER

vet ej

 
måste låta denna dag sluta bra också.
 

0 KOMMENTARER

åh men åhh.

 
OMG HERREGUD NOSTALGIN AAAAAAH.

0 KOMMENTARER

hm

 
 

0 KOMMENTARER

kanske

lyssnar på djup musik och kollar på dokumentärer om kalla kriget och vietnamkriget för att få lite koll till redovisningen imorgon. förövrigt har den här dagen varit mellanbra. jag var hos min logoped tidigare och det var kul, hahaha ja typ så. dagens höjdpunkt var när vi fick spela spel på franskalektionen.
 
vet ej mer. jag har the most aweful pain in the nacke och rygg så jag ska nog tigga lite massage av någon snäll människa. kramar.

0 KOMMENTARER

classical


0 KOMMENTARER

i was born to late

 
dagens visa har jag trallat på hela dagen, den är så skön, så laidback och så jävla grym klassiker. man känner sig ball och hipster osv när man lyssnar på denna. 
 

0 KOMMENTARER

varför demi och hennes lillasyrra äger

they love me no matter what. vi är en liten familj.


0 KOMMENTARER

en klok mening

även om jag är lyckligare nu, så längtar jag tillbaka ändå.


0 KOMMENTARER

skön dag

denna dag har varit genomfin. först världens godaste fisksoppa på hemkunskapen och sedan en tripp till demis lägenhet där vi kollade på film, åt thaiomelett och gosade med hennes syrra.
'
när jag kom hem kände jag mest uhhhhh och gjorde därför det som är underbart meningslöst och så himla najs: spelade sims. ah. och nu har jag äntligen utfört min antiskabbrutin och fixat naglarna samt ögonbrynen vilket känns himla värt, för att matcha min nya frilla liksom. ska köra ett kort yogapass nu och sedan gå och lägga mig. kramisar.

0 KOMMENTARER


Hola amigo! Du har klickat dig in på Fridis blogg, och jag lovar att du inte kommer ångra dig. Det här är en blogg om allt som är bra, vackert, fint och allmänt najs. Som färgen rosa till exempel! Och frukost!

Listan kan göras lång...Föressten, så är jag en tjej som snart är sexton år och bor i Stockholm. Jag kom till världen en vårdag och året var 1997. Jag är en true scout i hjärtat och älskar att fotografera, skratta, skrika, bada och baka. Välkommen till shit vad najs!

Mail: [email protected]
Instagram: Shitvanajs
Youtube: FridaDolk






Design by Tasnim RSS 2.0