Heart Chat Bubble

alla känner ett sådant par


0 KOMMENTARER

the words so sweet

nu kommer dagens visa till er vackra läsare! idag väckte min mamma mig tidigt för att vi skulle åka till romme. sedan satt vi i bilden i två timmar och hade musikquiz för att få tiden att flyga snabbare. sedan hämtade vi våra skidor och jag mötte upp dalis igen och vi har tillbringat hela eftermiddagen tillsammans och åkt. vi hade många både djupa och fnissiga konversationer. han sade någonting väldigt väldigt bra och djupt när vi stod i kön till liften och det var så bra att jag till och med sade: "jag måste skriva ned det där!".
nu har jag glömt vad det var han sade. och det känns typ såhär.
 
ps. demi detta är även för dig okej? jag vet att du avgudar denna låt ds.
 

0 KOMMENTARER

lol

mamma: titta nu frida! herregud! du måste titta! det är jättespännande!
fridis: mamma... börjar du bli gammal eller?
mamma: men det är ju den mest spännande delen nu! titta då!
fridis: .... det är antikrundan.

0 KOMMENTARER

ett litet svar

fick en kommentar för ett litet tag sedan där en tjej vid namn stina undrade: "vilka är det som kysser varandra? är det du och din pojkvän?"

jag kollade upp bilden och nu kan jag svara dig, och om någon annan har undrat! nej, det är inte jag och min pojkvän som kysser varandra - jag har nämligen inte någon pojkvän! personen på bilden är en sjukt kär vän som jag har konfirmerat mig med och vi är väldigt nära varandra, men inte mer. 
 
förövrigt vet jag inte om jag vill ha en pojkvän heller. jag har hört från många kompisar att det är väldigt mysigt men ibland kan det ju suga såklart. men jag tror inte att jag har blivit sådär riktigt djupt kär än. ni vet så där att det bara sprakar i hela kroppen konstant och att allt bara funkar. det har varit lite slingrigt och förvirrat kanske. men jag klagar inte! jag har fått uppleva mycket vackert och ibland har även jag fått en kärleksoverdose och det är ju bara för härligt. 
och jag har ju så mycket i livet redan. jag har de nära kompisarna, och de där människorna jag gärna vill lära känna bättre. jag har även scouterna och au:et som tar upp mycket av min lediga tid. sen har jag ju skolarbetet också! att ge bort den tiden till någon krävs att denna någon är otroligt glittrande värd. att jag tycker att den är underbar liksom. och givetvis att han tänker likadant om mig. så, jag väntar väl helt enkelt på den där fantastiska kärleken bara. känslosvallen. längtan. 
 
för den kommer att slå till mig med. snart. antagligen när jag minst anar det.

1 KOMMENTARER

hört från rapport

intervjuare: har du varit med om någon farligt någon gång?
barn: ja en gång när mitt marsvin gnagde på en sladd. men det var inte så jättefarligt.

0 KOMMENTARER

min mobil är fan elak


0 KOMMENTARER

imorse åt vi


0 KOMMENTARER

en lycklig kväll

vill ni höra lite om igår? hihi, i know you want to. och om inte - ni får höra i alla fall! jag och emelie satt tillsammans med dalis på ett café vid hötorget. dalis kallas dalis därför att han är från dalarna och han var i alla fall nere på besök i stockholm igår. sedan kom niklas också och vi satt kvar ett tag och skrattade och pratade. när allt kaffe var uppdrucket vandrade vi omkring på stockholms gator och var inne på två minnesvärda butiker:

1. c.u.m clubwear: där hittade vi tusen perversa och knäppa saker som gav oss ett gott skratt.

2. ett antikvariat: vi gick fascinerat omkring där och tittade på gamla vackra böcker. och läste högt ur några.

vi hamnade tillslut hemma hos emelie där vi åt glass, skrattade, disskuterade och såg en film. vi sov över där sen. det var så sjukt mysigt så jag tror att jag dör. 

  

jag och dalis leker turister

1. budskapet jag fick på mitt te.

2. jag och niklas vinkar till alla fansen lol.

3. emelies guldbyxor poserar i mitt rum (notera den vackra affischen).

4. gamla böcker.


0 KOMMENTARER

jag är redo nu

hejhej mina små godistroll! det är dags för mig att tilldela er en väldigt värd låt. jag kommer strax att berätta om gårdagens bestyr och äventyr för er. jag sov hos emelie med dalis och niklas igår och det var så himla vackert. hon är en sån där människa som man bara blir glad och skrattig och ärlig av. på kvällen åt vi gräddglass direkt ur paketet och lyssnade högt på kapten röd.
vi sprang omkring och sjönd med högt som tusen och väckte förmodligen några grannar och så vidare. sedan rockade vi loss med ett par stekspadar och en sopskyffel.
 
varför är den här låten så grym? jo, därför att texten är så jävla rätt. den är klockren. 
 

0 KOMMENTARER

bra morgon

imorse väckte emelie mig och vi åt bananpannkakor tillsammans. det vad vackert. sen klampade hon omkring i mina höga klackskor och guldbyxor och så sjöng hon. det är lika med en väldigt bra morgon.

nu sitter vi med en fin dalmas på ett café vid hötorget och pratar djupt om livet. och så dricker vi kaffe! hoppas ni får en fin dag älskade läsare.


0 KOMMENTARER


Hola amigo! Du har klickat dig in på Fridis blogg, och jag lovar att du inte kommer ångra dig. Det här är en blogg om allt som är bra, vackert, fint och allmänt najs. Som färgen rosa till exempel! Och frukost!

Listan kan göras lång...Föressten, så är jag en tjej som snart är sexton år och bor i Stockholm. Jag kom till världen en vårdag och året var 1997. Jag är en true scout i hjärtat och älskar att fotografera, skratta, skrika, bada och baka. Välkommen till shit vad najs!

Mail: [email protected]
Instagram: Shitvanajs
Youtube: FridaDolk






Design by Tasnim RSS 2.0